FAURA – EN BREU COMENÇARAN LES ÚLTIMES OBRES D’ADEQUACIÓ DE L’ESPAI DELS MAJORS

0
1378

Nota de premsa Ajuntament de Faura

Els treballs seran subvencionats per la Diputació de València amb 60.000 euros

La col·locació d’un ascensor i una escala seran alguns dels treballs que permetran finalitzar l’edifici de l’Espai dels Majors, ubicat junt al Parc de La Canaleta. Però, el projecte, que serà subvencionat en la seua totalitat amb 60.000 euros per la Diputació de València, també preveu habilitar una sala d’activitats multiusos a disposició de tots i totes en la primera planta.

En unes setmanes començaran les obres, que van ser presentades recentment a la directiva de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, que és qui gestiona el dia a dia del local. El projecte ja ha sigut adjudicat amb un procediment obert de contractació.

L’Espai dels Majors, que imita una nau tarongera, va ser inaugurat al mes d’abril del 2012, després de la firma d’un conveni entre l’Ajuntament i l’associació de Jubilats i Pensionistes. L’edifici va ser construït gràcies al Pla E del Govern espanyol i va suposar una inversió de 300.000 euros.

La seua distribució és de gran simplicitat i destaca la funcionalitat de les estances, essent totes elles exteriors, el que permet un accés adequat per a persones amb mobilitat reduïda. Els espais són amplis i dinàmics, de manera que permeten fer tot tipus d’activitats, que són organitzades per la Regidoria d’Igualtat. A més, disposa d’una sala de vídeo.

2 de febrer de 2017

Jubilat-2

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí