Ginés Sáez, veí de Quartell, pinta els colors de la mar des dels ulls del Cabanyal

0
1157

Ginés Sáez Martínez, artista nascut en el barri del Cabanyal fa 85 anys. De ben xicotet li agradava pintar i va aprendre de fuster amb el seu oncle, d’ací les seues condicions per a realitzar les maquetes dels vaixells, però la seua professió de tota la vida, fins a la seua jubilació, ha sigut la de mariner per tots els oceans.

El Divendres passat va inaugurar en el Molí Nou de Quartell l’exposició ‘Paisatges i bodegons’ amb pintures a l’oli i maquetes de vaixells, artesania feta a mà per aquest artista.

La temàtica de la mostra se centra en el mar i la vida dels mariners: des de maquetes de vaixells històrics fins a pintures de bodegons costumistes i imatges dels pescadors pescant en la platja.

Fins ara, Ginés Sáez Martínez, exposava les seues obres en la residència El Mirador de Quartell i ara, per fi, ha trobat en el Molí Nou un espai en el qual mostrar obertament tot el seu treball; aquesta exposició es podrà visitar fins al pròxim 18 de març.

El Molí està obert:

Dimarts a Diumenge, de 10 a 14 hores.

Divendres i Dissabte, de 17 a 20 hores.

Els quadres estan a la venda del públic, els interessats poden informar-se en el propi museu o be cridant al nombre de mòbil: 665483463.

A continuació poden escoltar l’entrevista a Ginés Sáez, i veure alguns dels seus quadres

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí