Gran resultat per als nostres equips, el Quart a preferent i el Faura juvenil manté la preferent

0
335

Aquest passat cap de setmana s’ha jugat l’última jornada per als nostres equips de la Vall de Segó, amb dos partits que es jugaven moltíssim cadascun d’ells. El Quart necessitava almenys un empat per a pujar a la categoria preferent i va aconseguir la victòria per 2-1 gols. L’altre partit era el del Faura juvenil, més complicat per a ells, que necessitava guanyar en el camp del Roda i que La Vall patira una derrota, doncs bé, les dues coses van succeir i el Faura juvenil manté la categoria de preferent.

En dos partits de pur tràmit, l’Almenara no va passar de l’empat a un gol enfront del Gilet en La Corona i el Faura va patir un set a dos gols davant el líder Mare Nostrum.

La tertúlia El Corner d’aquesta setmana, ha sigut un reconeixement a la gran temporada realitzada pel Mare Nostrum. Ivan Royo, entrenador; Juan García, segon entrenador i preparador físic i Miguel, han estat en la tertúlia. També veuran un xicotet reportatge del treball d’una setmana de l’equip.

Per a la pròxima tertúlia, ens visitarà Jordi Gomez, gerent de l’Acadèmia que gestiona el Quart i Juanlu Gascó, entrenador del Faura juvenil i president del Faura.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí