«HISTÒRIES DE LA MÚSICA EN VALENCIÀ» FARÀ UN RECORREGUT PER LES CANÇONS MÉS EMBLEMÀTIQUES DELS ÚLTIMES 50 ANYS EN LA BIBLIO DE FAURA

0
447

El concert tindrà lloc a la biblioteca divendres, 29 de novembre, a les 19 hores

El gran cantant xativí Raimon serà el punt de partida de l’espectacle didàctic i musical «Històries de la música en valencià», un concert que arribarà a la biblioteca municipal el pròxim 29 de novembre, a les 19 hores i que farà un repàs de les cançons més significatives dels últims 50 anys.

L’activitat forma part del projecte de música educativa, Educarock, liderat per Carles López Cerezuela. L’espectacle que acollirà la biblioteca ha rebut el suport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

A més de les cançons de Raimon, el públic podrà gaudir de la música d’Ovidi Montllor, Al Tall, Bustamante, 4000 Sóm Prou, Sant Gatxo, Obrint Pas, Feliu Ventura, Pau Alabajos, VerdCel, La Gossa Sorda, Arthur Caravan, Aspencat, Litoral, Smokin Souls, Tardor i altres més.

«Històries de la música en valencià» és no solament un viatge a través de la nostra història musical recent, sinó també un espectacle formatiu i divertit.

26 de novembre de 2019

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí