II Fira del Comerç i II Jornades sobre l’administració local a Benavites

0
699

Les jornades es durà a terme el divendres, 19 d’octubre, des de les 10 hores i la Fira del Comerç, el diumenge, 21 d’octubre, des de les 10 hores.

A continuació poden escoltar l’entrevista realitzada a Carlos Gil, on ens explica dels detalls de les jornades i de la fira.

ENTREVISTA A CARLOS GIL

 

Benavites albergarà, per segon any consecutiu, les Jornades sobre Administració Local que tindran lloc, com han informat des d’aquest consistori dels Valls, divendres que ve, 19 d’octubre, des de les 10 hores en l’ajuntament. Totes les persones interessades a poder participar en aquestes jornades, encara són a temps d’inscriure’s en les mateixes; solament han d’enviar un correu electrònic a l’adreça: jornadaslocalbenavites@gmail.com

D’aquesta manera, les jornades del pròxim divendres s’iniciaran a les 10 hores amb la inauguració de les mateixes, mitja hora després, procedir a la primera taula redona que versarà sobre El desenvolupament sostenible com a repte de l’administració local en la qual participaran l’alcalde d’Ayora, José Vicente Anaya, que donarà la seua visió sobre Recollida domiciliària de residus, el seu homòleg d’Olocau, Antonio Rober, que parlarà sobre La protecció de la muntanya des de l’administració local, i el vicepresident de l’Associació Valenciana d’Agricultors, Celestino Recatalá, que donarà la seua opinió sobre El reciclatge de sobrants de productes fitosanitaris.

A les 12 hores, es durà a terme una altra taula redona sobre La imatge de marca: sobreviure a temps de crisi, que estarà formada pel gerent d’EMA EMA Produccions, Óscar Montón, que parlarà sobre La filmografia com a eina de creació d’imatge local, l’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, que donarà la seua visió sobre El turisme de festivals com potenciador de la imatge local, i el president de la Federació Espanyola de Bou amb Corda, Javier Tarín, que oferirà la seua opinió sobre El bou de corda com a marca local, tot açò moderat per Mario Beltrán. Posteriorment, el responsable de Prevenció i del Sistema de Gestió d’empresa Saludable d’Unió de Mútues, Emilio Gómez, oferirà una ponència sobre Organitzacions saludables.

Sobre les 16 hores es realitzarà una altra conferència sobre Els pilars de la felicitat, a càrrec del president de l’Associació Deslliga el teu Potencial, Juan Planes. Després d’aquesta se celebrarà una nova taula redona titulada Perspectives de futur per a l’administració local en la qual participaran l’expert econòmic, Vicente Montáñez, que parlarà sobre El futur econòmic: influència per a l’administració local, el doctor en Urbanisme de la UPV, Javier Company, que farà el propi sobre Per què els ajuntaments no compleixen els plans generals? L’urbanisme en el futur de l’administració local, i el Social Mitjana Manager de la Policia Local d’Albacete, Juan José Arrufat, que donarà la seua visió sobre Les xarxes socials: el futur de la comunicació en l’administració local.

Aquestes jornades finalitzaran, a les 19 hores, amb un debat moderat per Pere Valencià, sobre El paper de les diputacions en el futur de l’administració local. En aquesta xarrada participaran el president de la Diputació de València, i alcalde de Faura, Toni Gaspar, i el secretari nacional de política provincial del PP, Vicente Betoret.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí