Isabel R. Corell presenta el seu llibre «Activa tu libertad» en Benifairó de les Valls

0
232

Dissabte passat, dia 3 de desembre de 2023, la periodista i filla del poble de Faura, Isabel R. Corell Artero, va presentar el seu primer llibre titulat «Activa tu libertad» de temàtica Desenvolupament Personal, Autoconeixement i Transformació Personal, en l’Espai Cultural el Tabalet, de Benifairó de les Valls.

«Activa tu libertad» és un viatge de transformació emocional que ens convida a explorar un camí d’autodescobriment amb 4 elements fonamentals:

* L’acceptació, que ens facilita deixar de lluitar contra la realitat, alliberar energia per a ser presents en la nostra vida i ampliar la nostra consciència .
* El propòsit, que ens aporta un horitzó, un perquè i ens convida a desenvolupar els nostres talents i posar-los al servei dels altres.
* La identitat, que ens permet descobrir-nos més enllà dels personatges que hem creat per a interaccionar amb el món i sobreviure, alliberant-nos de càrregues i condicionaments passats.
* L’acció, que ens insta a deixar de divagar i començar a mobilitzar recursos per a materialitzar la vida que anhelem en el moment present.

A través d’aquests passos, la mentora i acompanyant emocional Isabel Corell, ens recorda que tot el que ens han contat en la vida no és la veritat absoluta, són només creences i paradigmes obsolets que limiten la nostra vertadera naturalesa de ser, amb tots els seus potencials i capacitats. No obstant això, la nostra veritat roman intacta dins de nosaltres, custodiada pel nostre xiquet interior, i podem accedir a ella si ens alliberem a poc a poc d’eixa herència rebuda que ens impedeix desplegar-nos i expressar-nos amb autenticitat.

Aquest llibre ens guia per a redescobrir-nos des de la nostra veritat interior, insondable i profunda, i reconnectar amb la meravellosa sensació de llibertat, plenitud i gaudi que hem sentit alguna vegada en la nostra vida.

En endinsar-nos en aquest viatge d’autoconeixement i dur a terme els exercicis proposats, ancorem eixa veritat en el nostre cor i vivim des de la nostra màxima potencialitat, puresa i abundància.

A continuació poden veure i escoltar la presentació del llibre, així com l’entrevista realitzada a Isabel R. Corell.

AUDIO-PODCAST

VÍDEO

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí