Jornada grisa dels equips de la Vall de Segó, de 18 punts en joc, s’aconsegueixen 6

0
516

Jornada, aquesta última, tirant a negativa per als equips de la Vall de Segó. El Faura va perdre per 2-0 gols, en el camp del líder imbatut el Moncofa. La primera part la va dominar, però no va marcar. Al final de la segona va rebre els gols. L’Almenara va tornar a ser derrotat en el camp La Corona per 0-2 gols, enfront del Soneja. Durant la segona part es van veure brots esperançadors de joc per a iniciar la remuntada. I el Quart, en un partit sense crear ocasions de gol per cap equip, es pot considerar com just el repartiment de punts en empatar a un gol enfront del Puig, en el Municipal de Benifairó.

El juvenil del Faura, va deixar escapar dos punts del Municipal de Faura en empatar a un gol enfront de l’Onda. El punt li permet continuar sumant i continuar a dalt de la classificació. El Quart femení aconsegueix el seu primer punt del campionat amb l’empat a zero gols en el camp del Fadri, mantenint la porteria a zero. Això és l’inici d’un bon camí. El Faura femení aconsegueix la seua primera victòria del campionat, guanyant per 3-1 gols al Benimámet, en el Municipal de Faura, trencant la marxa negativa des de l’inici de temporada.

La tertúlia El Corner ha tingut com a convidats a Víctor Arnau (telèfon), entrenador de l’Almenara i Miguel Orenga, director esportiu de l’Almenara. També escoltaran els comentaris de Mar Sanfrancisco i de Manolo Sales.

Podcast – Per a escoltar l’entrevista en el mòbil, tocar el text: Reproduir en Navegador

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí