Juan Domingo torna a sentir-se menyspreat pel president de l’Atlètic Quart

0
870

La jornada de futbol dels equips de la Vall de Segó, de l’últim cap de setmana, ha donat uns resultats bastant negatius per a tots, a excepció del CF Faura que ha aconseguit un meritori empat a un gol en el camp del FB Sagunt. Demostrant la clara millora pel que fa a no concedir oportunitats còmodes de gol al rival.

D’altra banda, l’Almenara torna a ser derrotat en la Corona per 2-4 gols pel Vinaròs. El Quart pateix la seua primera derrota en el Municipal de Benifairó per 0-2 gols enfront del Nules. El Faura juvenil pateix una nova derrota en el Municipal de Faura per 3-5 gols davant el Primer Toque. Les dones del Faura segueixen sense alçar cap, ni amb les lesions ni amb els resultats, i són derrotades en el Municipal de Faura per 1-3 gols pel Paterna. Finalitzant amb la derrota per 3-5 gols pel Quart femení enfront del Drac Castelló, en el Municipal de Benifairó.

Durant la tertúlia podran escoltar els comentaris de Javi Campos, Mar Sanfrancisco, Santi Gómez, Marc González, Paco Llamas i de Manolo Sales.

Comentar que Juan Domingo, tertulià habitual de El Corner i cronista de l’Atlètic Quart i de l’Almenara Atlètic, sol·licita, en plena tertúlia, que es busque un nou informador per a cobrir l’Atlètic Quart per sentir-se per segona vegada, menyspreat pel president de l’Atlètic Quart.

Podcast – Per a escoltar la tertúlia en el mòbil, tocar el text: Reproduir en Navegador

LA TERTÚLIA EN VÍDEO

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí