JUNTS PER FAURA DEMANA AL PLE DE SETEMBRE MILLORES EN TRES ENCREUAMENTS DEL CARRER SANTA BÁRBARA

0
544

El grup municipal de Junts per Faura ha demanat al Ple de l’Ajuntament d’aquest mes de setembre, que s’adeqüen tres punts del carrer Santa Bárbara per a fer-los més accesibles a persones amb mobilitat reduïda.

Concretament la moció presentada per la coalició valencianista demana que als encreuaments del carrer Santa Bárbara amb els carrers 9 d’octubre i Lepanto, Pizarro i Jaume I i Colom i Mestre Serrano s’adapten les voreres a l’altura de les cantonades a les persones amb mobilitat reduïda com ja estan adaptades en alguns altres punts del poble.

Des de Junts per Faura el seu portaveu a l’Ajuntament Domènec Garcia recorda ‘aquest carrer en els punts que esmenta la moció és un pas molt freqüent de persones que es dirigeixen al supermercat, en ocasions carregades amb carros de compra o bosses. Si les voreres no estan adaptades ens trobem amb situacions de persones que han de baixar pel mig del carrer amb la incomoditat que això suposa per als vianants en un carrer tan transitat’.

D’altra banda la coalició d’esquerres també ha presentat una moció al Ple per instar al govern espanyol a que incremente les accions diplomàtiques per a augmentar i accelerar l’acollida i l’asil de persones refugiades víctimes de la presa del poder a l’Afganistan del règim talibà. La moció també demana que la Unió Europea coordine una resposta unitària a la crisi humanitària generada al país afganés.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí