JUNTS PER FAURA DEMANA COMUNICAR L’AP-7 AMB ELS POBLES DE LA VALL DE SEGÓ MITJANÇANT UNA CONNEXIÓ EN L’AUTOPISTA

0
584

La coalició d’esquerres ha demanat, via moció per a al Ple del proper dilluns 27, l’obertura d’una eixida i una entrada directes a l’AP-7, connectant l’antic peatge amb algunes de les actuals infraestructures com la CV-320 – que travessa d’Est a Oest la comarca i és la principal via de comunicació de Les Valls -.

La formació valencianista es mostra satisfeta per l’alliberament de l’AP-7 tant de temps esperat al País Valencià i considera que el poble valencià ja ha pagat sobradament aquesta infraestructura a que, de forma injusta, continuava prorrogant-se-li la seua gestió privada. El portaveu Domènec Garcia ha manifestat que aquestes pròrrogues a benefici de la concessionària no solament perjudicaven als veïns que en volien fer ús, sinó que també ho feien a les empreses i teixit productiu, tals com les exportadores de taronges, al haver d’abonar-ne el cànon d’usuari.

Però a Junts per Faura van més enllà de valorar positivament l’alliberament i demanen que s’incloga al pla de reconfiguració de l’AP-7 una eixida per a la comarca. En aquesta línia el regidor José Cerezo ha posat de manifest que a la zona que envolta l’AP-7 al seu pas per Les Valls, hi ha un extens catàleg de camins rurals així com la CV-320 que poden ajudar a implementar una nova xarxa de carreteres més eficient, tot minimitzant tant l’impacte ambiental com el cost final de les actuacions a emprendre.

Per aquestes raons demanen elevar la proposta als organismes pertinents, amb la finalitat que s’elabore una gestió integral dels desplaçaments, la posada en valor i remodelació de les infraestructures necessàries i suplir les mancances detectades. Tanmateix, indiquen que esperen el suport unànime del plenari en un tema cabdal per a la mobilitat tant de faurers com de morvedrins en general.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here