Junts per Faura demana una audiència pública sobre el model de festes populars

0
1693

Comunicat de premsa de Junts per Faura 

L’assemblea local de Junts per Faura ha acordat demanar una audiència pública perquè tot el veïnat s’implique en el debat sobre el model de festes populars de Faura. Amb aquesta mesura, la coalició valencianista d’esquerres proposa de cercar millores efectives i duradores que retornen les festes populars al lloc on han d’estar.

“Enguany, malgrat l’esforç i la dedicació de la comissió de festes i de tots els agents que participen en l’organització de la setmana més intensa del nostre poble, s’han produït diverses situacions que han deslluït les nostres Festes d’Agost. Per això cal convocar tota la gent del poble que desitge participar a una audiència pública amb la finalitat de buscar les millores que les nostres festes necessiten”, han declarat fonts de Junts per Faura.

Així, des de la coalició valencianista, es demana que la comissió actual, les comissions d’anys anteriors, penyes, associacions, col·lectius diversos, comerciants, grups polítics i qualsevol veí a títol individual faça les seues propostes per a millorar les festes. “Es tracta de seure a parlar sense apriorismes per trobar el millor model possible per a les nostres festes, que és allò que totes i tots desitgem”, han conclòs des de Junts per Faura.

Faura, 3 setembre 2018

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí