JUNTS PER FAURA «Nosaltres no vam dir res faltant a la veritat, ell si que va tenir al poble enganyat tot un any dient que havia signat un conveni, quan no era veritat»

0
964

Entrevista als representants del Grup Polític Junts per Faura, Domènec García, Vicent Arnau i José Cerezo, en referència a la compra de l’edifici La Corbella i de la construcció del nou col·legi Sant Vicent Ferrer, i responent als comentaris de l’alcalde de Faura Toni Gaspar.

Domènec García: «És bastant vergonyós i vergonyant, la utilització que fa el Govern, el PSOE, de la Web i Feceboock de l’ajuntament per a prendre partit entre dos grups d’una polèmica que pertany a l’ajuntament. Ells utilitzen els mitjans que paguem entre tots per a manifestar la seua opinió, es contrapesa en el butlletí que ha fet Junts per Faura que ho paguem de les nostres butxaques».

Vicent Arnau: «No podem oblidar que l’alcalde, com a representant de tots els faureros, ha de defensar els drets d’aquests ciutadans del poble, en canvi, és aquest cas, està prevalent uns drets legals, que no legítims, d’una direcció sindical radicada a Madrid i no dels faureros i faureras que actualment tenen el dret de reclamar aquesta propietat en virtut de la transmissió legal i legítima d’aquestes accions».

José Cerezo: «A la fi de 2014, es va vendre a so de bombo i platerets a tothom que ha signat un conveni en Consellería per a fer un aulari nou. Anem a Consellería a veure que passa i Consellería no sabia gens d’açò. -Com pot ser que diga que ha signat i ací no saben gens? En el primer ple ho preguntem i, moltes males maneres, ens van dir que el dia que s’havia de signar el conveni, resulta que va dimitir la Consellera, -si no està signat per què vens, per tots els llocs, que està signat?.

Nosaltres no vam dir res faltant a la veritat, ell si que va tenir al poble enganyat tot un any dient que havia signat un conveni, quan no era veritat. És més, si anaven a signar-ho tindrien el conveni ja redactat, demanem una còpia. Sí que ens ho van donar, posava el nom d’ell i el de la consellera, ni pressupost, ni execució, gens. Bé, sí, mentida, deia que ho pagaria l’ajuntament de Bonrepòs. Han anat embolicant».

ESCOLTAR L’ENTREVISTA

 

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí