LA BIBLIOTECA ACULL UN TAST LITERARI SOBRE LA PRIMERA NOVEL•LA DE LA  FISCAL VALENCIANA ESPECIALITZADA EN VIOLÈNCIA DE GÈNERE

0
543

«Descontando hasta cinco» serà presentada dijous, 21 de novembre, a les 19:00 hores, amb una performance amb dansa i música en directe

La fiscal valenciana especialitzada en violència de gènere Susana Gisbert Grifo visitarà el pròxim dijous, 21 de novembre, a les 19:00 hores, la biblioteca municipal de Faura per a oferir un tast literari sobre la seua primera novel•la, «Descontando hasta cinco», una intensa obra d’intriga i suspens amb cinc dones protagonistes, on la violència masclista actua com a fil conductor. L’acte, que serà moderat per la periodista del Levante-EMV Cristina Marqués, comptarà amb una performance a càrrec del ballarí i coreògraf d’Alex Guerra acompanyat per les notes del violoncel d’Ada Rey.

Gisbert protagonitzarà aquesta nova activitat de la programació de Viu la Biblio, que, a més, serà el primer dels diversos actes que l’Ajuntament ha organitzat amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Cap a la Dona.

«Descontando hasta cinco» és tracta d’una novel•la negra construïda a partir d’un crim, una trama d’intriga i una història d’amistat com a teló de fons, però on també hi ha personatges masculins amb una influència notable en l’acció, tant negativa com positiva. La idea sobre la que es reflexiona des de l’entreteniment és que «totes podem ser víctimes».

Amb aquesta primera novel•la, l’autora utilitza una eina més per a dur a terme una tasca de conscienciació social més enllà del seu despatx.

La performance amb què es completarà l’acte estarà ambientada amb algun passatge de l’obra literària i farà una al•legoria a l’optimisme i l’esperança, la mateixa que l’autora manté en «Descontando hasta cinco», malgrat la dura temàtica que tracta.

15 de novembre de 2019

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí