La Bon Succés de Sagunt abrigallada pel ball de l’Escola El Cresol

0
1254

Dissabte passat, dia 24 de setembre, amb els meus amics de l’escola de ball tradicional «El Cresol» de Sagunt, em vaig acostar a la plaça del Pi de la mateixa localitat. Sorpresa la meua, una església en la mateixa plaça. L’església del Convent de Santa Ana, habitat per religioses servitas, les quals custodien la imatge de La nostra Senyora del Bon Succés.

L’escola de ball El Cresol anava a participar en l’ofrena que se li oferia a La nostra Senyora, dins de l’àmplia programació que se li tributa com, la novena, el concert del Cor de Cambra «Ad libitum», la missa major que va ser celebrada i presidida pel bisbe auxiliar de València, Monsenyor Arturo Ros,… Va significar sorpresa per a mi, perquè em va fer recordar a la Buensu de Benifairó de les Valls. La Buensu també és la patrona de Sagunt.

Dins del xicotet reportatge que poden veure a continuació, escoltaran una entrevista realitzada a Alberto Pallarés, confrare. En ella ens posa al corrent de l’origen i de l’actualitat de la festivitat.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí