La Buensu de Benifairó no vol les falles tan a prop de l’ermita

0
935

Tres dies feien que uns xicotets coets provocaven un incendi al Parc La Canaleta de Faura, doncs bé, ahir divendres altre incendi més, en aquesta ocasió, a Benifairó de les Valls. En aquesta ocasió hauria pogut ser d’una gravetat incalculable.

La ràpida intervenció de veïns, així com de la presència del cos de bombers de Sagunt i la Guàrdia Civil, es va poder evitar el risc present que el foc arribara als primers pins de la muntanya La Rodana.

Al voltant de les 21’30 hores, a la meitat de la pujada a l’Ermita de Benifairó, unes persones van disparar uns coets en un lloc on la vegetació, així com els arbres xiprers, estan secs per falta de pluges, i acompanyat per unes temperatures altes, com la pólvora es va calar el foc. A tan sols 40 metres va arribar el foc dels primers pins de la Rodana.

Toni Sanfrancisco, alcalde de Benifairó de les Valls: «Anit a Benifairo es va produir el que mai deuria passar: persones amb molt poc coneixement tiraren uns coets en la pujada de L’Ermita. Gracies a la rápida comunicació que moltes veïnes i veins ens traslladareu a l’Alcalde i la resta de regidors aixi com l’avis rapid al 112 no va passar una desgracia major. Gracies a totes i tots per la vostra ajuda. Hem de tindre moltissima cura amb aquests fets i ser didactics amb la gent perque entenga que mai s’han de fer practiques de risc a la muntanya i molt menys en alerta per calor com les d’aquest a dies. Gracies».

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí