La Fira de Faura 2017, amb un àlbum de fotos

0
2230

En la fira de Faura de l’any 2016, cosa poc freqüent en la història, va ploure, va fer falta el paraigues. És t’any ha tornat la tradició completa, ha fet fred, s’ha necessitat l’abric.

Gens més entrar a la fira, allí estava Joan Valls amb la seua «la bola» i embolicat de llibres. Gelat, també estava, l’emoció li embargava i, des de les 6 de la matinada, amb la seua cadira, allí estava amb la fresca que feia. Seguisc amb el meu caminar lent, vaivens i salutacions per la llarga fira muntada, prop d’1.000 metres amb articles per a vendre.

He vist: Dátils de totes classes; nous; figues seques, tendres cap; castanyes, fins i tot calentetes; pipes, per a menjar; bufandes, venien bé; la tómbola, si no et tocava el xiulet et tocava la flauta; bosses; llibres; calcetins, deien que no suaven; torró del dur, del blanet, de xocolate, de… tot de Belloch i Casinos; formatge, de totes classes fins i tot de cabra artesanal, no sé com seran aquestes cabres; olives, bé no sé qué dir-vos, algunes semblaven ous de guatlla; pomes cobertes de caramel; bacallà salaet sense espina; llàgrimes de xocolate negre amb ametles, que vinguen les llàgrimes que vulguen; figures i peces per al pessebre, em comenten que poca venda, la gent, cada dia, menys pessebres; La falla de Faura, com sempre, treballant; cinturons d’artesania pura de Faura, per a la Mayoralia de la Confradia de la Purísima Sangre de Sagunto de l’any 2018; bé, vaig a parar, és molt, els 1.000 metres de fira, per a explicar. Veureu un bastó en una porta recolzat, qui ho necessitava no estava, sembla ser que quan va veure tanta llepolia per a menjar es va oblidar del bastó.

Com ja forma part de les festes nadalenques de Faura, l’espectacular pessebre, situat en el safareig, el xiquet Jesús i els Reis Mags, estaven esperant a tots els visitants de la fira.

També cal destacar que, a Faura no tenim Congrés, però tenim un ajuntament nou. Avui, en el Congrés, de Madrid, estaven les portes obertes per a tot el públic en general. A Faura, l’ajuntament, també tenia les portes obertes per a tot el públic en general per a poder veure el nou edifici. És tot blanc i molt lluminós, amb espais molt oberts, però millor que aneu vosaltres a veure-ho.

ÀLBUM DE FOTOS DE LA FIRA

(Si volen veure les fotos de major grandària, punxar les dues xicotetes fletxes situades en la part baixa, a la dreta)

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí