La Font  de Quart de les Valls i el Molí de Vent romanen tancats fins noves contraordens oficials

0
611

Al mes de gener l’ajuntament va prohibir l’entrada a aquestes zones verdes per tal de protegir la seguretat dels visitants davant la situació que va deixar el temporal Filomena

març de 2021. Quart de les Valls

L’Ajuntament de Quart de les Valls ha comunicat que La Font de Quart i el Molí de Vent romanen tancats fins noves contraordens oficials. El passat mes de gener, el temporal Filomena va deixar greus danys a La Font destrossant la zona recreativa i deixant diversos pins en terra o en perill de caure. L’alcalde, Néstor Albert, contava la necessitat de traslladar la situació a Conselleria i Diputació. Una situació que ha acabat sent una problemàtica per al municipi.

Albert a dia d’avui afirma que des de l’ajuntament s’ha manat un escrit a Diputació de Medi Ambient per a que es valore la situació i demanar ajudar. «Hem estat reunits amb el president de la Diputació, Toni Gaspar, el qual ens va recomanar enviar un escrit a Diputació del Medi Ambient. Ara mateix tenim programades noves reunions amb Diputació en les quals tenim l’esperança de trobar una solució vàlida i poder deixar enrere aquesta problemàtica. Per part de Conselleria no hem rebut cap resposta a la nostra petició», apunta Albert. D’aquesta manera, l’ajuntament es veu en l’obligació de tancar les portes de La Font per tractar de mantenir la seguretat de tots els visitants.

Per altra banda, s’ha comunicat que el Molí de Vent romandrà tancat durant tota la Setmana Santa per motiu de tractar de mantenir en ordre les zones recreatives i no ser un espai de reunions el pròxim pont d’abril. Durant la festivitat de la Pasqua l’ajuntament augmentarà la vigilància per evitar que es faja ús d’aquesta zona pública.

Albert ha manifestat el seu desig en tornar a obrir les portes i aconseguir que tot torne a la normalitat. «Som conscients del descontent que provoca el tancament d’aquestes zones públiques però no tenim altra alternativa. Nosaltres continuarem lluitant per que ens escolten. Entrar a La Font pot ser un gran perill per això demanem respecte per la normativa i prudència».

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí