La Vall, en billar de caramboles, jugarà en divisió d’honor amb el veí de les Valls, Enrique Barrera

0
913

L’equip «A» del «Club Billar La Vall» de la localitat de la Vall d’Uixó, ha sigut campió imbatut en la primera divisió de la Comunitat Valenciana. Aquest espectacular resultat li permet que, per a la pròxima temporada, jugue en la categoria de divisió d’honor de la Comunitat Valenciana.

I l’equip «B», ha aconseguit pujar a la primera divisió de la Comunitat Valenciana. Açò significa l’espectacular campanya realitzada pels dos equips del Club Billar La Vall, aconseguint que els seus dos equips pugen una categoria superior.

El club, amb una història de més de trenta anys, actualment està situat en el barri del Carmaday, de la Vall d’Uixó, en un local cedit per l’Ajuntament. Cal destacar l’alta edat de tots els seus jugadors en l’actualitat, els quals han coincidit a assenyalar que estan molt agraïts a l’Ajuntament, però la ubicació del local, molt desplaçat del centre de la localitat, no és la idònia perquè, als joves de la Vall els resulte fàcil conèixer l’existència del club i la seua presència en ell.

A l’actual seu, acudeixen a jugar partides amistoses, grans jugadors nacionals i internacionals, fins i tot campions d’Europa i del món, però el club Billar La Vall, en les actuals instal·lacions, no pot organitzar cap Open de competició nacional, ni cap Gran Match perquè el reglament obliga a tenir una sala de quatre taules de billar.

A continuació podran escoltar l’entrevista realitzada a jugadors del club. També fotos i vídeos del joc de billar francés a tres bandes.

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí