La veïna de Quart de les Valls Vicky Sevilla aconsegueix la seua primera estrela Michelín amb el seu restaurant Arrels

0
1876

Primera estrela per a Arrels, el restaurant de Vicky Sevilla a Sagunt, en la pujada al castell, amb el que la prometedora cuinera passa a ser la més jove reconeguda per la bíblia de la gastronomia. «Els nostres inspectors van quedar especialment impressionats pels plats moderns i sofisticats amb sabors mediterranis de Vicky Sevilla», admet la guia per a Arrels.

Que xicoteta sembla Vicky Sevilla; que gran és. Una cuinera que ha crescut fins al firmament després d’haver tornat a l’origen. Amb tot just 25 anys, va decidir estirar de les seues arrels i va consumar l’obertura de Arrels, el seu restaurant a Sagunt, on rendeix culte al receptari tradicional i el producte autòcton. Una bona decisió ja que, ni tan sols ha complit els 30, i ja s’ha convertit en la dona més jove d’Espanya a aconseguir la Estrela Michelin. «Sé que és una gran responsabilitat, que a partir d’ara la gent espera que ho fem sempre bé, però no m’espanta ni m’atabala», se sacseja les pors. Al cap i a l’últim, és cuinera vocacional: «Tinc una professió preciosa on, d’alguna manera, encara que siga durant un segon, puc fer feliç a les persones».

A continuació poden veure l’entrevista que li vaig realitzar al desembre de 2019.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí