L’Ajuntament de Benifairó ha repartit entre un total de 27 microempreses i autònoms els 49.548,98 euros en ajudes del Pla Resistir

0
446

Benifairó ja ha pagat als beneficiaris la totalitat de les ajudes del Pla Resistir

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls va abonar la setmana passada la totalitat dels 49.548,98 euros en ajudes concedides a través del Pla Resistir, una iniciativa finançada conjuntament per la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i el propi Ajuntament de Benifairó.

Tal com exposa l’alcalde de Benifairó, Toni Sanfrancisco, “amb la finalitat d’eliminar tràmits burocràtics i per a que els beneficiaris pogueren cobrar el més prompte possible, hem optat per concedir la totalitat de les ajudes en un únic procediment, tant a les empreses i autònoms dels sectors econòmics designats per la Generalitat Valenciana, com als beneficiari dels sectors econòmics inclosos per l’Ajuntament i adaptats a la realitat econòmica del nostre municipi”. D’aquesta manera, a més dels sectors d’hostaleria i restauració, els allotjaments i activitats turístiques, artístiques, esportives i d’entreteniment, en Benifairó també han rebut ajudes sectors com les autoescoles, perruqueries, tallers mecànics o diversos tipus de comerços, entre altres. En total, ha sigut 27 els beneficiaris dels 49.548,98 euros en ajudes del Pla Resistir.

Així doncs, dels sectors prioritaris s’han rebut un total de 15 sol·licituds, que han rebut ajudes d’entre 668 i 3.200 euros, en funció de les despeses que hagen pogut justificar. Respecte als sectors afegits per l’Ajuntament de Benifairó, han sigut 12 les sol·licituds d’ajuda rebudes, que han cobrat un total de 1.713,32 euros cadascuna d’elles.

“En definitiva, estem molt satisfets amb l’acolliment que han tingut aquestes ajudes entre les petites empreses i autònoms de Benifairó, que s’han beneficiat d’elles de forma quasi unànime. El nostre ha sigut el primer municipi de la comarca a pagar la totalitat de la quantitat concedida, quasi 50.000 euros, complint el nostre objectiu de pagar al més prompte possible i de repartir les ajudes entre la major quantitat de beneficiaris possibles”, conclou el primer edil, Toni Sanfrancisco.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí