L’Ajuntament de Benifairó torna a organitzar l’Escola de Nadal

0
297

Aquesta activitat es durà a terme els dies 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 3 i 4 de gener de 9 a 14 hores

Dos anys després, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Benifairó torna a organitzar la tradicional Escola de Nadal del municipi, després d’haver de suspendre l’edició de 2020 a causa de les restriccions imposades per la Covid-19. El termini d’inscripció per a aquesta activitat ja està obert i conclourà el proper dia 20 de desembre.

L’Escola de Nadal es durà a terme els dies 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 3 i 4 de gener, en horari de 9 a 14 hores i està dirigida als xiquets i xiquetes des de segon cicle d’Educació Infantil fins a últim curs d’Educació Primària. A l’hora d’efectuar la inscripció tindran prioritat els alumnes matriculats al CEIP l’Ermita i els que estiguen empadronats a Benifairó de les Valls.

“Aquesta iniciativa té com a objectiu ajudar a conciliar la vida laboral dels pares i mares amb l’educació dels seus fills i filles. D’aquesta manera, oferim als pares i mares la possibilitat de deixar als seus fills i filles a càrrec de personal especialitzat durant les vacances escolars de Nadal”, exposa l’alcalde del municipi, Toni Sanfrancisco. Durant els set dies en què es desenvoluparà aquesta activitats, els alumnes participaran en activitats lúdiques i formatives, com tallers, jocs, manualitats, nadales o visites nadalenques, entre altres. El preu de l’Escola de Nadal és de 20 euros per als posseïdors de la targeta de veí i 25 euros per a la resta d’interessats. “Sobre aquest preu apliquem un descompte de 5 euros a les famílies nombroses i als qui inscriguen a dues o més germans. Després de la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa en anys anteriors, esperem completar les places de l’Escola de Nadal”, conclou el primer edil.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí