L’Ajuntament de Faura comença a treballar en millorar la Mobilitat Urbana

0
166

La participació ciutadana serà un element fonamental en la confecció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

Amb l’objectiu d’implantar a Faura formes de desplaçament més sostenibles que repercutisquen en una millor qualitat de vida per a tot el veïnat, l’Ajuntament ha donat els primers passos en la creació del seu Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS). Aquest document consisteix en un instrument de planificació estratègica que permet establir les bases d’un model de municipi saludable, segur i inclusiu, on les persones són el centre.

El PMUS busca l’equilibri entre la satisfacció de les nostres necessitats de mobilitat i el respecte pel medi ambient i el nostre territori. Així, es busca prioritzar el transport amb mitjans no motoritzats per davant del vehicle privat per a minimitzar el soroll i la contaminació, reorganitzant la manera en què s’ocupa l’espai públic.

LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA, CLAU

Per definir les mesures que contindrà el PMUS, és fonamental la participació ciutadana, ja que aquestes opinions i valoracions inicials serviran per a determinar de quina manera podem millorar la mobilitat al nostre poble des d’un punt de vista sostenible. Per eixe motiu, en breu l’Ajuntament de Faura llançarà una enquesta online sobre diferents aspectes, com ara els hàbits i costums pel que fa als seus desplaçaments pel terme municipal o els punts negres i perills.

Aquest procés es completarà amb entrevistes a representants i membres de les diverses associacions municipals i amb sessions participaves.

La confecció d’aquest PMUS compta amb una subvenció de la Delegació de Mobilitat Sostenible de la Diputació de València.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí