L’AJUNTAMENT DE FAURA EXPOSA L’ESBORRANY DEL PRESSUPOST 2017

0
829

Nota de premsa de l’Ajuntament de Faura

Per primera vegada es publica l’esborrany dels comptes per tal de determinar, amb l’ajuda de la ciutadania, a quins projectes es destinen les inversions

Una de les novetats dels pressupostos de l’Ajuntament de Faura per a l’any 2017 i d’acord al treball realitzat en la remodelada Carta de Participació Ciutadana, que serà un dels punts de l’ordre del dia del Ple de pressupostos, es va a obrir un procés participatiu per a prioritzar i introduir inversions.

Així, amb l’objectiu d’implicar al màxim a la ciutadania en la confecció dels comptes, l’esborrany del pressupost ja ha sigut entregat als diferents grups polítics que composen el Govern local i s’ha fet públic en la web de l’Ajuntament (www.faura.es). D’esta manera, molt abans de l’exposició pública que marca la llei, l’esborrany està ja a disposició del veïnat.

El Ple dels pressupostos tindrà lloc el pròxim dilluns, 12 de desembre, al Saló de Plens ubicat a les oficines de l’Ajuntament provisional, instal·lades junt al Carrer de la Pilota. Però, abans, es convocarà una audiència pública, el dilluns, 5 de desembre, a les 19 hores, també al Saló de Plens, on l’alcalde, Toni Gaspar, explicarà tots els detalls dels comptes del Consistori per al 2017, les diferències amb l’executat durant el passat l’any i el procés participatiu que es portarà a terme per tal de dilucidar com es distribueixen les inversions.

30 de novembre de 2016

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí