L’Almenara celebra la mocaorà amb cinc victòries consecutives en lliga i líder imparable

0
312

Aquesta última jornada ha estat marcada per la festivitat del 9 d’octubre, on l’Almenara ha gaudit de la mocaorà més gran i dolça. Cinc jornades s’emporten jugades del campionat i les cinc les compta com a victòries. De moment està intractable. En aquesta ocasió ha aconseguit la victòria en el sempre complicat feu del Gilet. Cal destacar que l’Almenara va malgastar un penal i al Gilet no li van concedir un possible gol.

Pel que respecta a la resta d’equips de la Vall de Segó, el Quart ha perdut la seua imbatibilitat en els últims minuts a Albuixec i es queda amb sis punts en la classificació. El Faura ha aconseguit un valuós punt a Borriana, molt a prop va estar d’obtindre els tres, esperant que això signifique que els brots verds siguen a prop. Per contra el Benifairó va tindre una contundent derrota en el camp del Odisea. I l’Almenara B, va sucumbir en La Corona enfront del Sogorb.

La tertúlia està composta per diferents cròniques i entrevistes a jugadors i entrenadors com Nelo, Luis, Toni, Iván, Adrián i del cabrejat Mario. Dir que ha tornat el nostre company Juan Domingo.

AUDIO – PODCAST

VÍDEO

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí