Lara González aconsegueix defensar la majoria socialista a Quart de les Valls

0
1189

La candidata es convertirà en l’alcaldessa més jove de tot el Camp de Morvedre, de la província de València i de la història del poble

El passat diumenge 28 de maig, la candidata, Lara González i el seu equip aconseguien conservar la majoria absoluta per als socialistes i augmentar una regidora més que a les passades eleccions del 2019. En total, van ser 350 veïns els qui van confiar en el projecte socialista davant els 273 vots per al Partit Popular, que va augmentar dos regidors i Esquerra Unida amb 62 vots, que es va quedar per poc sense cap representant dins de l’ajuntament.

D’aquesta forma, l’única candidata dona que es presentava a les eleccions assoleix al costat del seu equip la majoria dels vots, i seran el proper relleu de l’equip del PSPV a l’ajuntament de la localitat. L’alcaldable afirma estar satisfeta pel resultat. «El poble ha parlat i ha decidit quin és el futur que vol per a Quart els pròxims quatre anys. Donem les gràcies a totes les persones per haver confiat en nosaltres, som el relleu del partit socialista, però aquest any presentàvem un nou projecte. No sabíem el que podia passar, però hem lluitat pel resultat obtingut».

El PSPV continuarà al govern en el municipi i a més, sumarà una regidora més. L’equip estarà format per la jove periodista, Lara González, José Sevillà, Paqui Cayo, Quim Cosme i Gema Acamer. «El poble ha decidit que cinc membres del nostre equip entren per fer polítiques inclusives, socials, educatives, i de benestar per a tots i per a totes. Així i tot, confie en la resta de l’equip. Sé que els tindrem al costat cada volta que els necessitem, al cap a la fi, els vots de la ciutadania han sigut pel conjunt del grup. Tots i cadascun dels components som importants per desenvolupar el projecte que presentem».

A les 13’00 hores, aproximadament, l’alcaldable introduïa el seu vot a l’urna i, al voltant de les 22’00 hores, es coneixia el resultat final de les votacions. El pròxim mes de juny es realitzarà la presa de possessió i el nou equip entrarà a l’ajuntament sent Lara González (25 anys), l’alcaldessa més jove de tot el Camp de Morvedre, de la província de València i de la història de Quart de les Valls.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí