L’Associació de Jubilats de Quart, ha celebrat tres jornades d’intercanvi de receptes de dolços tradicionals de nadal apreses de les seues mares, la qual cosa podria significar receptes de més de 100 anys d’antiguitat.
Teresa Llusar, ens ha fet uns pastissos, en comptes de moniatos, de cacau, els va aprendre de la seua tia; Elvira Barrera, una coca de mel, la va aprendre de la seua mare; Amparo, un tronc de nadal, el feien en la seua família; la filla de Merce, un pa de Nadal alemany de nom Stoileil, o una cosa semblant, però bo està;…
Han sigut tres dies plens de records on el més important no ha sigut l’intercanvi de receptes, ha sigut recordar i viure els entranyables dies nadalencs de la infància de cadascuna de les persones presents en aquestes jornades tan dolces.
Espere que uns dies abans de realitzar aquestes jornades s’hagen fet les anàlisis de control habituals en ells; la taula, dolça estava, en finalitzar la jornada, les dolces elles eren, la taula, neta estava.
BON NADAL
A continuació podran veure fotos i escoltar comentaris de les pastisseres