Les festes de Quart amaneixen amb «LA COTORRA DEL MERCAT»

0
1388

Les festes de Quart de les Valls comencen amb la cultura. L’Associació Cultural Ángel Asensi Bayona «El Codoval», interpreta una adaptació de l’obra «LA COTORRA DEL MERCAT», huí dimarts dia 12 a les 22’30 hores, en la plaça Sant Miquel.

Amb motiu del centenari del Mercat Central, recuperem una de les obres valencianes més representades de la historia: La Cotorra del Mercat, de Leopoldo Magenti i Paco Barchino.

En ‘El retorn de la Cotorra del Mercat’, viurem com en la València dels anys 40, una fruitera del Mercat Central es convertirà en la protagonista de la comèdia musical La Cotorra del Mercat i com en la València actual, un jove investigador solitari, coneixerà l’amor mentre descobreix la màgia i els tresors de la València antiga.

Un viatge per la nostra història, ple d’amor, humor, música i cultura. Dues històries d’èpoques diferents que es fonen en una sola. On la València antiga i la moderna es germanen al voltant del Mercat Central i la música en directe del mestre Leopoldo Magenti.

PUNXEU LA FOTO AL PEU I ESCOLTEU L’ENTREVISTA

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí