Les Olimpíades a Benavites han finalitzat, la copa a casa s’ha quedat

0
715

Amb un sol radiant, es van iniciar totes les activitats previstes en la jornada organitzada pels col·legis de Quart de les Valls i de Benavites, per a celebrar el dia de l’esport.

Noé Molina, campió d’Espanya, impartint les seues classes de joquei de patins en línia als possibles futurs jugadors d’aquesta especialitat. L’avi Salva, lluint-se de com tirar la xarxa «el rall», aprofitant que la marea havia pujat a Benavites. El tir d’arc amb les seues fletxes sense punta, esport abellit pels xiquets i xiquetes, volien emular a Guillermo Tell, alguns ho aconseguien. El beisbol, esport curiós amb el bat a la mà d’un solo jugador, la resta, fent carreres, a primera impressió, sense sentit, però totes dins del seu reglament. Carrera ciclista, quan vaig arribar els corredors estarien en el habituallament, les bicicletes, amb els seus cascos de seguretat, totes estaven aparcades. El bàsquet, increïble, totes les canastes de tres punts, l’únic àrbitre no donava crèdit de com es jugava, ni temps material disposava per a anotar en l’acta. Molts van ser els jocs tradicionals realitzats: saltar en la corda, carreres amb potes de fusta, la petanca, ballar la trompa,… en definitiva, una olimpíada esportiva-educativa, on tots els alumnes van gaudir d’uns jocs no habituals per a ells en els temps que vivim.

Acabades les proves buscava al jurat per a saber a qui li atorgaven el màxim trofeu, no el veia, vaig continuar buscant-lo i, a la fi, el vaig trobar, estaven en el Bar Avinguda deliberant. Després de més de dues hores de deliberació, es va decidir que el trofeu es quedara a Benavites. És possible que el jurat no haja sigut imparcial en la seua decisió, en la taula, pastissos i begudes havien, no sé, no sé, qui ha pagat. Del colesterol, ja parlarem més endavant.

Xicotet Reportatge

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí