L’escola de música Joan Garcés Queralt dona per finalitzat el seu 26é curs

0
759

Arriba l’estiu i finalitzen les classes escolars, entre elles, les de música. L’escola de música Joan Garcés Queralt, també ha donat el seu curs 20-21 per finalitzat, realitzant les clàssiques audicions de tots els seus alumnes.

L’any passat 2020, l’escola de música Joan Garcés Queralt celebrava el seu 25é aniversari. Una celebració esperada amb il·lusió i entranyable per a tots que, pels motius que tots sabem la covid-19, no es va poder realitzar cap acte. Les classes als alumnes, com les audicions, sempre mitjançant en on-line.

El curs que acaba de finalitzar ha sigut un poc millor pel que fa a les classes, sempre aplicant les mesures sanitàries que marcava sanitat pública, s’han pogut realitzar presencials. Així com les audicions que han sigut a l’aire lliure i amb limitacions d’aforament, això ha fet que els familiars dels alumnes hagen pogut gaudir presencialment de les actuacions.

Les audicions de final de curs han sigut del 21 al 30 de juny, participant tots els seus alumnes matriculats, més de 110. Les assignatures que han actuat són les següents: Iniciació, preparatori, clarinet, guitarra, contrabaix, saxo, violí, cant, piano, oboé, flauta, percussió, trompeta, trompa, metall greu, música cambra, cor i banda juvenil. Com es pot apreciar, el ventall d’instruments per a aprendre és important, la qual cosa, ens diu, que totes les famílies que tinguen il·lusió al fet que un membre de la seua família aprenga a tocar un instrument musical, no té excusa.

A continuació poden gaudir d’unes imatges de l’audició de cant, amb la seua professora Silvia Queralt i les seues alumnes.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí