L’OBRA “EL DESIG DE LA JOVENTUT” ARRIBA A FAURA

0
287

Hui divendres, 17 de juny, a les 21:30 h, a la plaça de l’Hostal

Faura és la pròxima parada de la gira ‘Les Europes Menudes’, un programa posat en marxa per Escena Erasmus de la Universitat de València i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València. La cita serà hui divendres, 17 de juny, a les 21:30 hores, a la plaça de l’Hostal.

L’obra teatral que proposen enguany és ‘El desig de la joventut’, un espectacle tendre, divertit i esperançador sobre els anhels de la joventut europea. En l’any de la guerra europea, l’espectacle d’Escena Erasmus tracta temes com la dependència virtual, el canvi climàtic o la implicació política dels més joves, a més de reflexionar sobre la manera d’entendre la sexualitat. I tot partint d’un diàleg entre joves i dramaturgs que acaben de perdre la seua joventut.

Què desitgen els joves? Què esperen del futur? Què pensen de la guerra? La representació reflexiona sobre aquestes qüestions, mitjançant testimoniatges d’antics estudiants d’Escena Erasmus d’Ucraïna, Rússia i països de l’Est d’Europa, que mostren la seua opinió sobre el conflicte amb l’objectiu de portar l’elixir de l’eterna joventut a tota la gent dels nostres pobles i brindar per la pau.

‘El  desig de la joventut” està dirigida per Josep Valero, amb textos dels altres codirectors del projecte Escena Erasmus, Daniel Tormo i Anna Marí, a més de Maribel Bayona, Guada Sáez i Mohamed Dourasse. I està interpretat per nou actors i actrius de sis nacionalitats europees diferents.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí