Marc Alfonso, veí de Benavites, dona llum a necessitats socials per resoldre

0
1981

Marc Alfonso, veí de Benavites de 20 anys, va nàixer amb una paràlisi cerebral. Com Marc hi ha moltes persones més, no són rars, només tenen unes necessitats especials i volen ser acceptats.

En aquest any Marc Alfonso, acaba la seua edat escolar i ja no podrà tornar al col·legi el pròxim curs, haurà de quedar-se a la seua casa, no existeixen centres per a adults. Però Marc, no es rendeix, està lluitant per a donar visibilitat real de la falta de centres d’educació especial a la comarca del Camp de Morvedre, on existeix una llarga llista d’espera per a poder acudir a un centre que complisca les necessitats especials per a xiquets en edat escolar i no hi ha cap centre per a persones adultes.

Moltes famílies amb persones que necessiten atencions especials i aquestes són adultes, en la majoria dels casos, per falta de recursos, els pares han de deixar el seu treball. Fa l’efecte com que és un col·lectiu invisible per a la societat o per als serveis socials. És un col·lectiu que no fan soroll molest per als polítics però, la realitat és la que és.

Pel carrer, poca gent veureu amb aquestes necessitats, però només es necessiten trenta minuts per a acostar-se a l’únic centre de la comarca, col·legi Sant Cristòfor, a Sagunt. Una vegada dins del centre, amb només cinc minuts, podràs comprovar les realitats de moltes persones i moltes famílies.

A continuació podeu veure un xicotet vídeo realitzat per Apunt de Marc Alfonso.

 

 

 

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here