María Pérez, secretaria general d’ERPV «Pel fet de ser dona, tenim una taxa mensual per la menstruació»

0
673

Esquerra Republicana del Pais Valencià, ha demanat tant al president Ximo Puig com a la vicepresidenta Mónica Oltra que prenguen nota de les últimes decisions del govern d’Irlanda per les quals, grans superfícies com a comercials, ja estan facilitant de manera gratuïta productes per a la menstruació a les seues ciutadanes.

Des de ERPV s’insisteix en la necessitat d’acabar «amb la pobresa menstrual» i subratlla la necessitat de «una implicació decisiva de l’administració pública». Per això, proposen que la Generalitat Valenciana encapçale la consecució de la gratuïtat dels productes sostenibles per a la menstruació.

Davant de l’important nombre de dones que pateixen manques econòmiques molt greus i dificultats passen per a cobrir aquests productes, s’ha entrevistat a: María Pérez, secretaria general d’Esquerra Republicana del Pais Valencià i a Adela Alba, secretaria general d’Esquerra Republicana del Camp de Morvedre, perquè ens compten de la iniciativa d’ERPV de presentar una proposició de Llei per a la gratuïtat dels productes per al període.

ESCOLTAR L’ENTREVISTA EN PODCAST

Per a escoltar l’entrevista en el mòbil, tocar el text: Reproducir en Navegador

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí