Mercat de fitxatges mogudet: el Faura s’està quedant sense plomes, l’Almenara fent els deures i el Quart presentarà alguna bomba

0
750

No tenim campionat de lliga, però sí molts moviments de jugadors d’un equip a un altre. Cada temporada sembla que s’avança en qüestió de retindre i reforçar la plantilla de cada equip. En aquesta, ja portem alguns mesos en contacte amb els jugadors, i en aquest moment, prop del 30 de juny, que finalitzen la majoria de contractes, el forn està bullint.

El Benifairó continuarà enfortint el projecte iniciat la temporada passada i s’espera construir una plantilla per a continuar consolidant l’equip. L’Almenara segueix la seua planificació d’assegurar la plantilla de la temporada anterior i reforçar-la amb quatre o cinc fitxatges de qualitat. El Quart puja a la categoria preferent, puja el seu pressupost, així com la qualitat de la seua plantilla amb renovacions importants i nous fitxatges. I, el Faura, sense reaccionar al que està succeint. Pràcticament la meitat de la plantilla, els pesos pesants, per unes qüestions o per unes altres, no seguiran en l’equip.

En la tertúlia disposen de més detalls amb els noms de jugadors, així com de tots els rumors que estan apareixent.

PODCAST

VÍDEO

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí