Palmira Benajas, «Som Les Valls’ és una producció musical, teatral i audiovisual per a passar-li-ho bé i gaudir»

0
1165

L’ESPECTACLE ‘SOM LES VALLS’ OBRI LES FESTES DE QUARTELL

Com d’únics i peculiars son els cinc pobles que formen ‘La Vall de Segó’? Aquesta és la pregunta a la que tracta de respondre la producció ‘Som Les Valls’, un espectacle sense precedents a La Vall de Segó que obrirà les Festes de Quartell el diumenge 15 de juliol a les 22:30h.

 ENTREVISTA A PALMIRA BENAJAS

 

‘Som Les Valls’ és una producció musical, teatral i audiovisual dirigida per Rafa Garrido, una obra en la qual estan implicades més de 300 persones entre músics, ballarins, cantants i actors. Pel que respecta a la música, serà la primera vegada que en un mateix concert es junten les tres bandes de música de Les Valls, acompanyats de les corals polifòniques de Faura i Quartell. També participarà el grup d’albaes ‘’Cantar per Cantar’, el grup de danses de Faura i el grup de ball DUPS. Tot junt a diversos cantants solistes molt coneguts pels veïns i veïnes de Les Valls. En la vessant teatral, participaran un total de set actors i dos figurants de diverses companyies de teatre: Rif Teatre, AACC Quart de Les Valls ‘Ángel Asensi’ i AA.CC Luis Cendoya. Tota la funció anirà acompanyada d’una projecció en vídeo realitzada per Josep Gumbau, Ricard Almenar i la productora EME EME.

Seguint el guió escrit per Palmira Benajas i Rosa Belda, ‘Som Les Valls’ repassarà la història, les característiques  i les peculiaritats d’aquesta zona del Camp de Morvedre, i durant dos hores aproximadament ens farà riure i emocionar-se. Un espectacle que no deixarà indiferent als espectadors, segons el seu director, Rafa Garrido: “Anem a portar al públic a una muntanya russa d’emocions, enfocant l’idiosincràcia dels cinc pobles des de diferents punts de vista. La gent de Les Valls va a poder vore els seus pobles des d’una perspectiva que mai han vist.  Els dies previs estan sent molt intensos, però agradablement m’he trobat amb un grup de gent amb molta il·lusió i molta entrega amb el projecte”.  D’altra banda, el Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Quartell, Sergi Diego ha destacat “La idea i la participació de les associacions que han volgut formar part del projecte, així com de la gent que s’ha implicat en fer-ho possible”.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí