Presentació de Elías, nou capellà de les Valls, en el Sopar de Fi de Curs de les Parròquies de Faura i Benifairó

0
964

El dimarts, dia 25 de juny, es va celebrar, al parc de la Canaleta, el SOPAR FI DE CURS, de les Parròquies de Faura i Benifairó.

Amb més de 130 persones, en quatre llargues taules, es van situar amb els seus entrepans, begudes i pastisseria salada i dolça. La benedicció del sopar va ser a les 21 hores, pel capellà Guillermo Carrasco. En aqueixa hora encara el sol il·luminava l’entrepà i es podia triar on mossegar però, quan es va arribar als postres i pastisseria, el sol ja es va anar, i la llum no es va fer realitat. Veia a la gent amb el seu mòbil a la mà, no sabia que pensar, si estaven cridant a l’electricista o a qui. La realitat és que molts utilitzaven la llanterna del seu mòbil, per a no entropessar i caure, no, per a veure quina coca triar, sí. Havien de tomaca, de verdures, de ceba, de poma, d’anou,… moltes possibilitats per a no encertar. Des del carrer, moltes interpretacions i preguntes es podien generar, -què és el que estaran fent allí, tot fosc amb les llums dels mòbils?. I, encara sort, que des del carrer, els dos capellans no es podien distingir bé, una perquè estaven entre els feligresos i, l’altra, perquè Elías és de color negre.

Dir que la guasa no podia faltar, els feligresos de Benifairó comentaven que si els de Faura no paguem la llum. Vaig haver d’utilitzar el Photoshop perquè les fotografies tingueren una poqueta llum.

Elías, és el nou capellà que ha arribat a les parròquies de les Valls des del país de Burundi. No podia tindre millor rebuda, va arribar el mateix dimarts, a les 13 hores. El sopar, va servir per a la seua presentació i, ell, per a conéixer als feligresos i la gastronomia que ens gastem. No vaig apreciar canvis de colors en la seua cara, però si, cara de felicitat. Benvingut Elías.

Arribada l’hora de recollir les cadires i taules, es va fer la llum, i es va poder finalitzar la festa de les Parròquies amb harmonia i germanor com s’acostuma.

 

 

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí