Presentació de l’Associació ARVASE (Arbrats La Vall de Segó)

0
1592

Ràdio Vall de Segó ha entrevistat a José Carlos Bellver, representant de l’Associació de nova creació ARVASE (Arbrats La Vall de Segó), en la qual, ens informa dels fins principals de l’Associació.

A continuació, carta de presentació:

Ens agradaria compartir-vos un projecte de cura i estima per l’arbrat i les zones verdes en el que estem treballant i al que ens encantaria que vos unireu per sumar forces i aconseguir posar en valor tot el verd que ens envolta .

Durant uns sis anys, uns companys de Faura han estat uns activistes incondicionals per col·laborar amb el tema de l’arbrat a diferents localitats. Entre moltes accions portades a terme han catalogat diferents arbres singulars de La Vall de Segó per tal de protegir-los (catàleg que s’ha presentat en tots els ajuntaments de les Valls). També han aconsellat al voltant de les podes i han col·laborat en projectes de conservació entre altres iniciatives. Fins al moment, la seua implicació ha estat efectiva en algunes ocasions però no sempre. Estem satisfets de que algunes propostes hagen quallat  però encara queda molta acció per aconseguir i moltes portes que obrir per preservar el que tenim, difondre el seu valor i augmentar la massa verda que ens envolta. La lluita no pot decaure i no ho farà si som més els que estem a aquest costat.

ENTREVISTA A JOSÉ CARLOS BELLVER

Sabem que som molts veïns i veïnes a La Vall de Segó que valorarem l’entorn que ens rodeja, dues serres i una vall que volem protegir, estimar i enriquir amb els nostres esforços. Alguns ja ens hem unit a aquesta parella verda per sumar llavors!

Ara, ens posem en contacte amb vosaltres per convidar-vos a formar part d’una associació sense ànim de lucre amb l’objectiu de conservar els arbres i arbredes a les nostres muntanyes i els nostres espais verds més propers. Entre les moltes accions que volem portar a terme estan les de fer jornades informatives, rutes didàctiques, col·laborar amb les nostres institucions més properes, organitzar plantacions d’arbres i qualsevol altra activitat relacionada amb la preservació dels nostres paratges naturals.

A dia d’avui, contem amb el recolzament d’Acció Ecologista Agró.

Ens encantaria que formares part de les nostres il·lusions i la nostra lluita. Si estàs interessat/da, posat en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu a la següent adreça arvaselavalldesego@gmail.com i et contestarem en breu.

Moltes gràcies d’avant mà.

José Carlos Bellver – ARVASE (Arbrats La Vall de Segó)

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí