PROGRAMA DE RÀDIO «EL CORNER» – 11/11/19

0
965

Programa de ràdio, en ràdio Vall de Segó, «El Corner». Aquest programa és la continuació de la tertúlia esportiva que actualment s’està realitzant.

Jornada molt positiva per als equips de futbol de la Vall de Segó. El Faura juvenil ha aconseguit una victòria important per 2-1 gols al Meliana, equip dels denominats favorits per a aquest campionat.

L’Almenara també ha aconseguit una victòria important davant el San Pedro per 2-1 gols, tres punts necessaris per a iniciar l’escalada.

L’Atlètic Quart femení, ha aconseguit un meritori empat a dos gols en el camp del Catarroja, després de desaprofitar un avantatge de dos gols.

L’Atlètic Quart masculí, realitzant un gran partit d’estratègia, lluita i força, doblegaren a un equip dels favorits per a guanyar la lliga, La Vall per 2-1 gols i seguir al cap de la classificació.

A continuació poden escoltar el programa on participen com a tertulians convidats, els jugadors del Quart: Edgar Seijas, Antonio Palomo i Borja Chordá.

Per a escoltar en el mòbil sense problemes, tocar on diu: Reproducir en navegador o bé descarregar-se l’aplicació de ivoox.

 

 

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here