Quart de les Valls continua treballant i cuidant les zones rurals i la creació de 6 ocupacions

0
794

Els contractes de treballs de 6 mesos de durada tindran l’objectiu de realitzar procediments d’emergències en l’àmbit forestal

Quart de les Valls. 15 de novembre 2021

L’Ajuntament de Quart de les Valls inicia la subvenció EMERGE 2021 concedida per la Generalitat amb la quantia de 66.672,58 €. Aquesta nova subvenció aconsegueix donar feina a 6 persones; cinc peons forestals i un capatàs que organitzarà el grup complet. La durada d’aquest contracte és de mig any i té l’objectiu de salvaguardar la zona verda que envolta el municipi de Quart de les Valls.

El 2021 no és l’únic any que l’ajuntament ofereix aquesta borsa de treball. Al 2020 el grup forestal va treballar dur i va aconseguir netejar algunes de les zones més transitades per a que els visitants i veïns del poble pogueren gaudir d’un espai net i fora de contaminació.

Les actuacions i treballs es centraran en mitigar o reduir un risc previst en un pla o procediment d’emergències de la Comunitat Valenciana en el seu conjunt o d’àmbit local, i de manera especial la reducció dels riscos poblacionals derivats dels incendis forestals.

«Seguim treballant per netejar els nostre terme. La millor forma d’evitar incendis i problemes amb les pluges, es la prevenció, per això estem treballant per millorar les nostres muntanyes. També és important mantindre nets els nostres barrancs, queda molta feina per davant, però amb els treballs d’aquest any, donem continuïtat els treballs que vam començar l’any passat», declara Nestor Albert, Alcalde.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí