Quart de les Valls – Les obres a l’edifici musical Paco Soriano avancen pel bon camí i comencen les obres del pipí-can

0
399
  • L’actuació compta amb un inversió de 44.870,74 €, les obres es van iniciar el mes de novembre i s’espera que finalitzen en l’actual mes de desembre
  • L’ajuntament farà una inversió de 9.814,85 € per tal de reformar el paratge i crear un espai lliure per als animals

Quart de les Valls. Dimecres 1 de desembre de 2021

Al  mes de novembre es van començar les obres de manteniment del ascensor de l’Edifici Musical Paco Soriano. La subvenció rebuda de 44.800,74 € serà invertida en fer accessible l’aula de musica del municipi. El manteniment té programat el fi de la obra durant el mes de desembre per tractar de no impedir el calendari escolar musical dels alumnes.

«Per nosaltres era important i un compromís amb la nostra banda, fer accessible l’edifici musical Paco Soriano. Estem molt contents amb l’inici d’aquesta obra» afirma l’alcalde, Néstor Albert. A més, l’alcalde assegura que aquesta obra era necessària ja que es tractava d’un problema d’accessibilitat per a les persones en discapacitat o d’edat avançada.

Aquest compromís de l’ajuntament amb la banda de música està avançant i en poques setmanes es podrà gaudir d’aquest espai.

Comencen les obres del pipí-can de Quart de les Valls

L’ajuntament de Quart encara l’acabament de l’any amb reformes i obres per tal de millorar les instal·lacions del municipi. Es farà una inversió de 9.814,85 € per reformar el paratge i crear un pipí-can al municipi. L’objectiu d’aquesta nova proposta de millora per al municipi és montar un pipí-can de més de 1.000 m² per recondicionar una zona on poder traure a les mascotes i que aquestes es puguen relacionar entre elles.

«Prompte tindrem un espai on poder gaudir amb els nostres gossos de forma segura. Va ser una promesa que havíem fet als nostres veïns i prompte podrem fer que siga una realitat», assegura l’alcalde del municipi, Néstor Albert.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí