Quart instal·la una estació meteorològica per tal d’aportar els veïns un document oficial a les companyies d’assegurança en cas d’incidents meteorològic

0
373

Aquest servei s’ha contractat en l’objectiu de poder prevenir possibles accidents i oferir als veïns informes oficials sobre el temporal

Dijous 11 de març de 2021. Quart de les Valls

El municipi de Quart de les Valls ha instal·lat una estació meteorològica per rebre dades actualitzades del temporal i poder prevenir temporals. L’Ajuntament de Quart ha comptat amb l’empresa Inforatge per portar endavant aquest projecte. Des d’ara al web de l’ajuntament es pot consultar l’oratge i llegir informes del temporal. A més, els veïns i veïnes trobaran un blog on es parla d’efectes meteorològics i poden informar-se sobre la predicció del temps.

El passat mes de gener La Font de Quart va sofrir danys greus i aquesta roman tancada fins que siga un espai segur. Per això, el municipi treballa per evitar que aquestes situacions continuen ocórreguen.

Néstor Albert, alcalde de Quart de les Valls, ha destacat que aquest servei permet ficar a disposició de tot el veïnat, de forma gratuïta, un informe meteorològic per tal d’aportar un document oficial a les companyies d’assegurança en cas d’incidents relacionat amb la meteorologia. És a dir, aquest és un servei que podran disposar els veïns de manera gratuïta. «També ens permet tindre un registre històric de dades meteorològiques i estar assabentats de possibles Danes i temporals de vent. És important prendre mesures correctes abans que siga tard», ha destacat Albert.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí