Quartell inicia un taller d’obrer de paleta

0
876

El passat dia 20 de desembre de 2021, un grup de deu veïns de Quartell van iniciar el VI Taller d’Ocupació en la localitat de Quartell

El projecte d’Escola Taller sempre ha sigut present en la localitat de Quartell i, en aquesta ocasió, els alumnes rebran ensenyament relacionat amb la construcció. El taller es va iniciar el dia 20 de desembre de 2021, i finalitzarà el 19 de desembre de 2022. Tot un any, en el qual, els alumnes aprendran nocions d’obra de paleta per a poder realitzar barandats per a revestir i tabiquería de caravista, així com murs de bloc i maçoneria. També es faran treballs per a condicionar diferents zones i edificis de l’ajuntament, com l’adequació de les «antigues cases dels mestres» per a la nova ubicació de correus, una actuació en el Molí Nou, realitzar la dotació d’aigua als torils i la rehabilitació de la casa del carrer València 32, entre altres….

En finalitzar el taller, s’impartiran els certificats de professionalitat: EOCB0208 Operacions auxiliars d’obra de paleta de fàbriques i cobertes i l’EOCB0108 Fàbriques d’obra de paleta.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí