«RETRATS AL VIU» a Quart de les Valls

3
1199

El passat dia 13 de setembre de 2022, l’Associació Cultural «El Codoval» Ángel Asensi Bayona, 20 anys després de la creació de la companyia, va tornar a interpretar la mateixa obra que en aquell dia «RETRATS AL VIU». Però els actors no ha pogut ser, alguns d’ells ja no es troben entre nosaltres. Ha servit d’homenatge per a ells.

Després de la interpretació del sainet, han pujat a l’escenari els grans artistes del món musical que ens han visitat enguany. Una gran vetlada el que ens han oferit a tots com a aperitiu del que ens ve per als pròxims dies.

Com a mostra de l’actuació, poden veure un resum de tot l’espectacle.

 

3 Comentaris:

  1. Encara estic esperant un reconeiximent a la meua persona, Tony cocacola. Perque grasies a Visent Acasio. E.P.D y un servidor se comensa a fer pkaybak per es maxors. Y may me sa nombrat ni reconegut. Pimpinela y el meu xermanet Acasio, quedara sempre en el meu pensament.

  2. Com se nota que no soc natiu del poble, pero estic agrait perque vax ser ven resibit per mols y per atres no tab, y es 10 anys que vas viure en e l poble, tinc mols bons amics y records mols vons.

  3. Desitge que paseu unes bones festes y perdoneu el meu valencia que no es de escola catalana, es del que menseñaren els meus pares lo que se parlaba en el poble.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí