Sempre plou quan no fan escola – episodi #19

0
293

En el programa «Sempre plou quan no fan escola», hem tingut una sorpresa que mai ens havia ocorregut, hem rebut molts grams de formatge de cabra, pot ser que cabres originàries de les quals tenia Muhammad I per l’any 1237, per les muntanyes on està situada l’Alhambra de Granada.

Com es pot apreciar durant el tast del formatge, les reaccions de les cares dels subjectes, estan plenes de satisfacció i de plaer gastronòmic. Agraïm plens de formatge, la deferència de la Formatgeria «Les RRR», amb 5 medalles «Super Or» l’any 2021, i per cinquena vegada, entre els millors formatges del món, l’haver-nos enviat una mostra per a provar. L’única falta que li posem, és el fet que no saberen que som els millors emprovadors de formatges, abans els havíem d’haver rebut.

Vegen el vídeo del tast i podran comprovar la qualitat que porten aquestes cabres.

PODCAST

VIDEO

En el programa «Sempre plou quan no fan escola», hemos tenido una sorpresa que nunca nos había ocurrido, hemos recibido muchos gramos de queso de cabra, puede que cabras originarias de las que tenía Muhammad I por el año 1237, por los montes donde está situada la Alhambra de Granada.

Como se puede apreciar durante la cata del queso, las reacciones de las caras de los sujetos, están llenas de satisfacción y de placer gastronómico. Agradecemos llenos de queso, la deferencia de la Quesería «Las RRR», con 5 medallas «Super Oro» en el año 2021, y por quinta vez, entre los mejores quesos del mundo, el habernos enviado una muestra para probar. La única falta que le ponemos, es el hecho de que no supieran que somos los mejores probadores de quesos, antes los teníamos que haber recibido.

Vean el vídeo de la cata y podrán comprobar la calidad que llevan estas cabras.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí