Serà l’última partida de galotxa que es jugue en el mític carrer València de Quart de les Valls?

0
1029

La fase de lliguilla del campionat de pilota Edicom, ha finalitzat. Els quatre primers classificats que són els que tenen el dret a jugar les semifinals han sigut els previstos, per aquest ordre: Monserrat, Marquesat, Faura i Quart de les Valls. En les quatre últimes partides han ocorregut uns resultats no previstos que poc ha faltat per a alguna sorpresa.

Les semifinals seran: Faura-Marquesat i Quart-Monserrat. És una eliminatòria a anada i volta, jugant l’anada primer a Faura i Quart. Les partides es jugaran dissabte que ve, dia 20 de novembre, a les 16 hores.

D’altra banda, dir que la pròxima partida que jugarà l’equip de Quart enfront del de Monserrat, podria ser l’última que es jugue en el mític carrer València. Diverses circumstàncies estan estrenyent perquè una altra tradició més muira.

De tot el resum descrit, millor escoltar la tertúlia Val i Trenta amb els convidats de hui, Juanba Camarelles, president del club pilota de Faura i a Juan Castillejo, president del club de pilota de Quart.

Podcast – Per a escoltar la tertúlia en el mòbil, tocar el text: Reproduir en Navegador

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí