«Tertúlia de Bàsquet» – Episodi #2

0
806

En el segon programa de la Tertúlia de Bàsquet, s’ha repassat els resultats de la 6a jornada de la categoria EBA, grup E-A. On el Club Bàsquet Puerto Sagunto ha aconseguit una patida victòria 62-61 enfront del Tavernes Blanques. Destacar que el Bàsquet Llíria ha patit la seua primera derrota. També escoltarem una xicoteta crònica del partit de Christian Crudeli, entrenador del Bàsquet Puerto Sagunto.

Vicent Mañez, coordinador del Club Bàsquet Morvedre, ha sigut el tertulià de hui per a parlar-nos del club, davant l’inici d’una nova temporada i una nova categoria. Ressaltar que diumenge que ve, dia 13 de novembre, a les 17 hores, es realitzarà la festa-presentació de tots els seus equips en el pavelló René Marigil de Sagunt.

Pel que fa al desplaçament del Bàsquet Morvedre a la pista del Bàsquet Alboraia, d’aquesta última 4a jornada, el resultat no ha sigut positiu per als de Morvedre, amb un marcador de 77-72. Durant la tertúlia escoltaran una xicoteta crònica de José Mañez, entrenador.

Si algun aficionat o persona en general desitja fer alguna consulta, fer algun suggeriment per a millorar la tertúlia o participar en el programa, el pot fer mitjançant el següent correu electrònic: valldesego.radio@gmail.com

Per a rebre les publicacions punxa a subscriure’s.

Resultats i classificació categoria EBA – Seleccionar «Liga regular E-A»

Resultats i classificació categoria Nacional

A continuació poden veure la tertúlia.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí