Tertúlia EL CORNER per a finalitzar la temporada 21/22 de futbol

0
249

Després de dos mesos sense tertúlia EL CORNER, ha tornat a donar senyals per a parlar, en pla resum, de l’ocorregut durant la temporada que acaba de finalitzar.

El Faura i el Quart han aconseguit els objectius marcats en l’inici de temporada, que no era un altre que mantindre la categoria, la primera regional. Els dos equips han passat dificultats durant la temporada, el Faura va canviar d’entrenador a meitat de lliga servint de revulsiu i el Quart va passar una espècie de virus de lesions, i molts partits van jugar sense canvis. Per tant, felicitar els dos equips.

Per contra, l’Almenara va iniciar malament la seua lliga, primera preferent, i la va acabar com la va començar. Després de fer canvis d’entrenador i cos tècnic, durant la temporada, no va donar el resultat que es pretenia i ha perdut la seua categoria, la qual cosa fa que la pròxima temporada, els tres equips de la Vall de Segó, jugaran en la mateixa categoria i, probablement, en el mateix grup. La màxima rivalitat està servida.

A continuació poden escoltar la tertúlia amb representació dels equips del Quart i de l’Almenara, el representant del Faura no va poder assistir.

TERTÚLIA

VÍDEO

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí