Toni Sanfrancisco «La percepció rebuda de la gent és que el treball, millorable, però està ben fet i la gent et demana que et presentes, sí, em presentaré»

0
442

Entrevista a Toni Sanfrancisco, alcalde de Benifairó de les Valls, on ens fa un balanç general de la gestió de l’any 2018 amb detalls de la legislatura que finalitza en l’any vinent 2019.

Entre molts temes, comenta que el consultori mèdic serà un dels projectes de cara a pròxima legislatura i incloure un centre de dia per al futur.

Com a president de la Mancomunitat de les Valls, ha ressaltat, sobretot, la important millora que es realitzarà en la comunicació dels pobles de les Valls, amb el nou projecte de servei públic.

Per a la pròxima legislatura, portaré 8 anys d’alcalde, la meua convicció diu que és suficient per a anar-se a casa, però quan un creu que el treball està per finalitzar cal seguir per a deixar-la acabada. La percepció rebuda de la gent és que el treball, millorable, però està ben fet i la gent et demana que et presentes, sí, em presentaré.

ESCOLTAR L’ENTREVISTA A TONI SANFRANCISCO

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí