Torna el foc al Parc de la Canaleta de Faura

0
1244

Al voltant de les 14 hores, de hui divendres 17 de març, el foc torna al Parc de la Canaleta de Faura. En aquesta ocasió, pel laberint.

Uns xiquets, jugant a pilota, s’adonen d’unes xicotetes flames de foc en el laberint i, ràpidament, acudeixen a informar els membres de la comissió fallera de la Vila de Faura que s’estaven preparant per a menjar i eixir cap al Port de Sagunt per a participar en la desfilada de totes les comissions falleres del Camp de Morvedre.

Doncs bé, tots els membres de la falla presents, acudeixen a la Canaleta i avisen a la policia local. Com es pot veure en les imatges en el vídeo adjunt, amb totes les eines possibles en aqueix moment, com a extintors i poals d’aigua, els fallers arriben a controlar les flames. Posteriorment, arriben els bombers, avisats per la policia local, i acaben d’assegurar tot el control.

Durant l’incendi també va ser present la tinenta alcalde de Faura Consol Duran. Així com diversos membres de la policia local que han actuat amb efectivitat.

Dir que, el fet que en pocs dies, ha sigut el segon incendi en la Canaleta; membres de la falla comenten que ells no són responsables d’aquests accidents, que la gent no pense coses que no són.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí