TRIANGULAR DE FUTBOL EN EL CAMP MUNICIPAL DE BENIFAIRÓ, EL FAURA CAMPIÓ

0
1059

El dissabte anterior, dia 4 de gener de 2020, es va celebrar el triangular de futbol en la jove gespa de bulla artificial del camp municipal de Benifairó de les Valls. Els equips participants han sigut: Almenara juvenil, Faura juvenil i l’Atlètic Quart Amateur.

Els partits han sigut de 50 minuts cadascun, amb dues parts de 25 minuts cadascuna. En el primer partit, el Faura juvenil goleja a l’Almenara per 4 gols a zero. El segon partit jugat entre l’Almenara i el Quart, el resultat ha sigut favorable al Quart per 2 gols a 1. I en l’últim partit, qui guanyava es proclamava campió, el Faura amb el seu joc de toc, derrota a l’equip del Quart, per 2 gols a 1, i es proclama vencedor del primer trofeu organitzat en el municipal de Benifairó.

En l’últim partit s’ha pogut apreciar que la forta rivalitat entre els equips de Quart i Faura, continua activa. No sé si els juvenils de Faura per guanyar a un equip de primera regional o bé els amateurs de primera de Quart per no ser derrotats per uns juvenils, o altres serrells que continuen solts, la realitat va ser que semblava que es jugaven la final de la Champion i les espurnes, eixien a relluir contínuament. Inclosos expulsats.

Quan s’ix a jugar, sempre s’ha d’eixir a guanyar però, si es perd, cal saber perdre i respectar al vencedor. Al final del partit i lliurament del trofeu, van faltar detalls de l’equip derrotat.

A continuació poden veure un vídeo resum del triangular, amb imatges de gols i entrevistes a jugadors, al president del Quart i representants municipals.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí