Vicent Montañana veí de Benifairó amb el Bolero en la seua sang

0
1247

Vicente Montañana va nàixer l’any 1945, en la localitat de Benifairó de les Valls. Li va donar escola José Micó, professor molt volgut a Benifairó.

A molt curta edat la música li va cridar l’atenció i en ràdio Quartell, als seues 12 anys, va fer el seu debut cantant la cançó «María de los Remedios» d’Antonio Molina. Uns quants caramels va ser el regal rebut. La seua mare, molt sofridora ella, pensava que no arribaria al to de Molina, va quedar contenta.

Als seus 18 anys, es va anar a treballar a Suïssa amb el seu pare en un hotel. L’orquestra de l’hotel li va proposar que cantara i va cantar la cançó Mama, i en italià.

Als 21 anys, un amic seu li va proposar que li acompanyara a Valladolid i li presentaria a un oncle d’aquest que era canonge i professor de piano. Quan t’ho presente, besa-li la mà -li va dir el seu amic. El cononge ho va escoltar cantar i li va proposar que es quedara a Valladolid i li ensenyaria solfeig i educar la veu. Vicent va decidir tornar al seu poble, pot ser que desaprofitara la seua oportunitat, encara que crec, que va tindre por per si acabava de capellà.

Escolten la següent entrevista i coneixeran la seua història musical.

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí